Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Zit een barkruk zonder rugleuning lekker?

barkruk zonder rugleuning

Bij het kiezen van een barkruk zijn er allerlei verschillende soorten barkrukken waar je uit kan kiezen. Je kan kiezen uit een vaste barkruk of een verstelbare barkruk, maar je kan ook nog eens onderscheid maken tussen barkrukken met een rugleuning, maar je kan ook nog kiezen voor een barkruk zonder rugleuning. Dat heeft uiteindelijk te maken met jouw persoonlijke smaak, maar wellicht ook wat het beste past bij jouw interieur. 

Waar kies je voor?

Er wordt al vaak gekozen voor een barkruk met rugleuning want je hebt dan toch dat extra stukje comfort. Maar dat is zeker niet altijd het geval, want een barkruk zonder rugleuning kan wellicht fijner zitten dan een barkruk met rugleuning. Wanneer je zit op een barkruk zonder rugleuning, kan je zitten op de volledige zitting van de barkruk en word je niet tegengehouden door de rugleuning. 

Een ander voordeel van een barkruk zonder rugleuning is dat je de barkruk onder de bartafel kan plaatsen. Zo ziet de bar er ook gelijk strakker en opgeruimd uit, maar dat heeft uiteraard ook te maken met je persoonlijke smaak. 

barkruk zonder rugleuning

Op maat gemaakt

Doordat een barkruk zonder rugleuning anders zit dan een barkruk met een rugleuning is het wel belangrijk dat je goed zit op de kruk en wellicht vind je het dan wel fijn als je barkruk hebt die op maat gemaakt is. Bij een kruk zonder leuning is het namelijk wel fijn dat je zit op de juiste zithoogte.