Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

www.bodyfitwebshop.nl, voor al je wellnessproducten

Zwembad onderhoud

Onderhoudsproducten voor mijn spa en zwembad bestel ik altijd op www.bodyfitwebshop.nl. Deze webshop heeft een groot assortiment aan wellnessproducten. Ideaal want je vind hier alles wat je nodig hebt zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Chloorshock bestellen op www.bodyfitwebshop.nl

ChloorshockVoor mijn zwembad gebruik ik een chloorgranulaat, Chloorshock. Met dit product heb ik het chloorpeil binnen no time weer in orde. Chloor is natuurlijk heel belangrijk in een zwembad omdat het zorgt dat bacteriën gedood worden. Wel zo hygiënisch maar ook wel zo veilig want je kunt behoorlijk ziek worden als het water vervuild is. Daarom vind ik Chloorshock ook zo fijn, het werkt namelijk ontzettend snel. In de Bodyfit webshop heb je de keuze uit verpakkingen van 1 kilo of 5 kilo. Hoeveel je nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je zwembad of spa.

Groot assortiment aan wellnessproducten

www.bodyfitwebshop.nlOp www.bodyfitwebshop.nl kun je nog veel meer producten vinden voor waterbehandeling of onderhoud. Daarnaast kun je ook terecht voor allerlei leuke producten zoals geuren voor in je spa, stoombad of sauna, hoofdkussens en -steunen en huidverzorgingsproducten. Je kunt zelfs buitendouches of een complete infraroodsauna kopen via de webshop. De Bodyfit webshop is onderdeel van Bodyfit, een bekende naam in de wellness wereld. Alle producten kun je ook kopen in de winkel met showroom in Zeewolde dus als je in de buurt bent dan ben je ook daar van harte welkom. Je kunt je bestelling ook daar afhalen.

Eenvoudig online bestellen

Bestellen op www.bodyfitwebshop.nl gaat heel eenvoudig. Je kunt veilig betalen met iDeal en bij besteding van meer de € 75,00 wordt je bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Wil je meer weten over de producten? Dan kun je altijd even contact opnemen. De medewerkers van Bodyfit adviseren je graag. Je kunt telefonisch contact opnemen maar ook even een mailtje sturen of een bericht achterlaten op Facebook.