Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Wil je nieuwe kozijnen, neem eens contact op met Kozijnshop!

badmeubels

Wanneer je besluit om houten kozijnen te nemen, is het belangrijk je hier eerst goed over te informeren. Denk hierbij aan de eisen van de deuren, de afmetingen, wil je er ramen in of niet?

Daarbij hebben houten kozijnen altijd met veiligheid en isolatie te maken. Belangrijke punten om over na te denken wanneer men houten kozijnen wil laten monteren. Kozijnshop, een bedrijf gespecialiseerd in deuren, kan je hier bij helpen.

Bij Kozijnshop, kan je uit talloze opties kiezen. Te beginnen bij een keur aan afmetingen en uitvoeringen. De houten kozijnen zijn in alle afmetingen, kleuren en paneelafwerkingen te krijgen en zijn uit te voeren in twee gelijke of twee ongelijke delen. De deuren kunnen ook naar mens met verticale of horizontale panelen worden gemaakt.

Wanneer je denkt aan isolatie kan je een keuze maken uit een thermisch onderbroken kozijn, zo gaat er geen warmte naar buiten verloren en is er geen sprake van tocht. Speelt isolatie geen grote rol? Dan kan men ook kiezen voor een niet-thermisch onderbroken kozijn, dit is vaak al voldoende. Er zijn verschillende isolatie mogelijkheden beschikbaar, ook een groot aanbod in materialen.

De veiligheid van de deuren is uiterst belangrijk. Standaard zijn de deuren voorzien van een reguliere 1 punt sluiting met een inbraak werende sluiting. Maar er is ook een optie tot uitbreiding, met een 3 punt sluiting en dievenklauwen, zo is de veiligheid optimaal voorzien. Mocht je ramen willen, dan is dit natuurlijk mogelijk, er kunnen ronde of rechthoekige ramen worden geplaats, voorzien van plexiglas of HR ++ glas.