Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Wandplanken: mijn zoektocht

Meubels

Voor mijn nieuwe huis was ik al een tijdje op zoek naar mooie wandplanken. Ik wilde namelijk niet zomaar een plank aan de muur hangen maar echt een mooie eyecatcher. Ik heb dan ook al verschillende woonwinkels bezocht maar nergens zag ik wat ik voor ogen had. Tot een vriendin me wees op De Betoverde Zolder. Hier worden meubels in diverse stijlen op maat gemaakt. Robuuste meubels, uitgevoerd in bijvoorbeeld eiken of notenhout.

Wandplanken

Robuuste wandplanken op maat gemaakt

Op de website vind je voorbeelden van mogelijkheden. Ik was meteen gecharmeerd van de wandplanken. Robuuste houten planken met bijpassende industriële dragers. Precies de stijl die ik in gedachten had. Ik was er meteen verliefd op. Je kunt deze wandplanken ook helemaal zelf samenstellen. Zo kun je zelf de maat kiezen maar ook de houtsoort en zelfs de behandeling van het hout. Wil je bijvoorbeeld lak of olie? Dit bepaalt de hele sfeer van de plank. Ook de stalen beugels dragers zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo vind je dus echt altijd een wandplank die helemaal past bij jouw wensen.

De betoverde zolder

Andere robuuste meubels

Bij De Betoverde Zolder vind je bovendien ook andere meubels. Denk aan eettafels en banken, salontafels,  bartafels, kasten, tv meubels, stoelen en side tables. Ook voor accessoires en lampen kun je hier terecht. Alle meubels kenmerken zich door de robuuste sfeer en natuurlijk het gebruik van hout. Ik ben in elk geval erg tevreden over mijn wandplank. Hij is precies zo geworden zoals ik gehoord had en het is echt een blikvanger in de kamer. Ik ben zelf naar de showroom in Sleeuwijk geweest maar je kunt deze unieke design meubels ook online bestellen via de webshop. Je kunt heel eenvoudig je keuze maken en via de drop down menu de juiste afmetingen en behandeling van het hout kiezen.