Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Waarom kiezen voor multiplank vloeren

multiplank vloeren

multiplank vloeren, dit is waarover ik graag mijn complimenten wil achter laten. Het aanschaffen van een vloer moet een bewuste keuze zijn. Echter zit je er niet op te wachten om deze zomaar te moeten vervangen. Ook wil je hier het liefst levenslang mee doen. Nu zal je al snel denken dat dit hoog in de kosten loopt, maar nee. Ik wil je graag kennis laten maken met Knulst Vloeren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in een zeer ruim assortiment houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. 

Wanneer je eens op de website kijkt van knulsthoutenvloeren.nl en op zoek gaat naar de multiplank dan zal je zien waar ik het over heb. deze robuuste uitstraling is dan ook de reden waarom wij hiervoor hebben gekozen. Het past bij veel soorten meubelen en hierdoor ben je niet altijd aan dezelfde smaak gebonden. Dit was nu net waar wij op zoek naar zijn. Samen met mijn man hebben wij beide onze eerste woning gekocht. Daarom wilde wij dit dan ook direct goed aanpakken en een goede vloer is natuurlijk erg belangrijk. 

Multiplank vloeren biedt talloze mogelijkheden

Dit type vloer biedt veel mogelijkheden omdat je een ruime keuze hebt in diverse houtsoorten. Wij hebben gekozen voor bamboe. De kleur en de afwerking is dan ook precies onze smaak. Toen de vloer eenmaal was gelegd waren wij erg enthousiast. 

Wat ik er ook nog bij wil vermelden is dat deze vloer ook prima is te leggen op vloerverwarming. Dit is echt ideaal om te hebben. Wij hoeven niet meer te kijken naar die verouderde verwarming die eigenlijk maar verstopt achter de bank zou hangen. Wat tevens ook een hoop warmte tegenhoudt. Kortom, neem zelf eens een kijkje op de website en je zal al snel zien waarom dit een aan te raden adres is.