Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Waar kan ik de beste Gobos vinden?

Misschien heb je ze wel eens in het theater of bij de film gezien: Gobos. Vaak worden deze vormen van belichting bij dergelijke producties gebruikt vanwege hun filmische kwaliteiten en omdat ze er simpelweg geweldig uitzien. Een gobo kun je gebruiken om een afbeelding, patroon of (dia)voorstelling op af te spelen. Hierbij heb je de keuze uit drie typen. De meest gekozen variant is de standaard gobo, waarop een afbeelding getoond kan worden. Daarnaast kun je kiezen voor een break up gobo, die vaak voorzien is van een (willekeurig) patroon (denk aan sterren bijvoorbeeld). Tot slot is de custom made gobo, doe op maat gemaakt zijn voor een bepaald doel. Denk aan een projectie tijdens een theatervoorstelling.

Gobos voor klanten

Via Goboservice is het mogelijk voor consumenten om zelf hun eigen gobo aan te schaffen. Hierbij kun je kiezen uit een groot assortiment aan gobos, maar het is tevens mogelijk een gobo op maat te laten maken. Goboservice doet dit snel en weet altijd de klant tevreden te stellen. Bovendien is het doen van een aankoop via de site intuïtief, eenvoudig en snel uit te voeren. Tevens is veilig betalen gemakkelijk te doen. Maar waar kun je dan zoal voor kiezen als je jouw eigen gobo(s) uitzoekt?

Ten eerste zijn er twee materialen waaruit je de keuze hebt: metaal of glas. Waar je ook voor kiest, je bent er zeker van dat de materialen niet onnodig en irritant zullen reflecteren. Hierdoor komen de gobos ook het beste tot hun recht. Daarnaast zijn er veel varianten waar je uit kunt kiezen: zwart en wit, grijs, 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren, geheel gekleurd of een variant uit de standaard catalogus. Met zoveel keuze is er voor iedereen de perfecte gobo te vinden.