Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Verhuren van je panden

Vastgoed beheer

Heb je meerdere panden die je verhuurt aan bedrijven of particulieren, dan ben je als huurbaas er voor te zorgen dat alles goed verzorgt is. Om te beginnen het onderhoud van de panden aan de binnen en buitenkant, maar ook de financiële afwikkeling. Heb je maar een pandje dan is het nog wel te overzien, maar bij meerdere panden is het verstandig het uit te besteden aan vastgoed beheer. Rentical.nl heeft veel ervaring met het beheren van vastgoed en alles wat daarbij komt kijken.

Woningen altijd in goede staat

Een niet goed onderhouden woning is minder waard, tevens zal de woning een doorn in het oog zijn voor de andere bewoners in de buurt. Ben je niet handig, of heb je er kortweg de tijd niet voor, besteedt dit essentiële onderdeel uit aan vastgoed beheer. De huurders zullen vast en zeker wel eens vragen hebben er over, ben je op dat gebied niet technisch aangelegd dan ervaar je het al snel als een blok aan je been. Rentical.nl neemt deze zorgen uit je handen. 

Vastgoed beheer

Altijd de financiën strak op orde

Het is iedere maand weer nodig om het financiële plaatje in orde te hebben, maar het komt niet altijd uit om te kijken of iedere huurder wel op tijd heeft betaald. Heb je meerdere huurder die niet betalen, of je moet herinneringen eruit sturen dan kost dit al snel veel tijd. Ook voor administratief vastgoed beheer ben je bij Rentical.nl aan het juiste adres, het complete financiële plaatje wordt door hen verzorgd. Bij vragen over de huur wordt jij niet meer lastig gevallen, maar neemt de beheerder dit over.