Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Vastgoed investeren, hoe werkt dat?

huizen beleggen

Iedereen wilt geld verdienen. Op het moment dat u denkt aan vastgoed investeren wilt u het meest rendement eruit halen. Dit klinkt natuurlijk erg makkelijk, maar hoe zit dat eigenlijk? Weet u waar u moet beginnen met investeren? Als u graag met deskundige experts wilt praten op het gebied van vastgoed investeren, dan bent u bij Waardevast aan het juiste adres. Een goed aankoopbeleid en een efficiënt en doordacht beheer bepalen de hoogte van het rendement. Dit zijn dus zaken waar u goed op moet letten. U moet dus zelf kennis van zaken hebben anders wordt uw koop een miskoop. Om dit te voorkomen nodigt Waardevast u uit voor een persoonlijk gesprek. Om u alvast op de hoogte te brengen geven wij u alvast een aantal tips van een ervaren vastgoedbelegger die het klappen van de zweep door en door kent.

beleggen in huizen

Koop dicht bij huis

Deze tip is zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld. U kent uw eigen omgeving en haar ontwikkelingen het best. Hoe dichter u bij uw vastgoed woont, hoe beter uw beeld van de locatie en de toekomstbestendigheid kent. Ook weet u wat voor een pand u koopt en waar u aan toe bent. Op het moment dat u verder van huis gaat investeren, heeft Waardevast een uniek en bijzonder aanbod voor u. Figuurlijk gesproken wordt met dichtbij huis de focus bedoeld op datgene wat bij u past. Als u als ervaren klusser veel verstand heeft en houdt van het renoveren van woningen, waarom zou u dan iets dat kant en klaar is kopen?

gaan beleggen in vastgoed

Zorg voor een financiële buffer

U moet nooit 100% van uw spaargeld in vastgoed investeren. Het is en blijft een financiële zaak, waar u goed moet letten op de uitgaven en inkomsten. Een gouden regel van beleggers is: spreiding. Nadelen van spaargeld in deze tijd is het lage rendement. Groot voordeel is de directe beschikbaarheid. Het rendement in vastgoed is vaak veel hoger. Uw geld is daarin echter ook vast omsloten. Zorg daarnaast voor een buffer. Klassiek vastgoed behoeft regelmatig onderhoud, verbetering of renovatie. Als u deze zaken goed oppakt leidt dat op de lange termijn tot het beste rendement. Wilt u graag meer weten over vastgoed investeren? Neem contact op met Waardevast via e-mail of telefonisch contact en zij gaan graag voor u op zoek naar een geschikt pand.