Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Uw appartement zorgeloos laten verhuren?

Appartement verhuren

Wilt u uw appartement verhuren in regio Tilburg, Den Bosch of Eindhoven? Dan bent u bij Stoit op de juiste plek! Het is niet makkelijk om de juiste huurder te vinden, maar met hun ervaring en brede netwerk bent u beter en veiliger op weg.

Appartement verhuren

Het verhuren van uw appartement zonder problemen

Bij Stoit heeft u zekerheid bij het vinden van de juiste huurder. Hoe kan Stoit u zekerheid geven? Mensen die via Stoit willen huren moeten zich kunnen legitimeren. De huurder moet aantonen om voldoende financiële draagkracht te hebben om in aanraking te komen met het huren van uw appartement. Om zeker te zijn dat dat huurder voldoende financiële draagkracht heeft vragen zij inzage in een arbeidsovereenkomst. Mochten er nog twijfels zijn dan doen ze ook een krediet check, en word er gebeld naar de werkgever en vragen ze naar referenties van voormalige verhuurders.

Appartement verhuren

Stoit zorgt voor alles wat bij het verhuren van een appartement komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een huurovereenkomst of het signaleren van een huurachterstand. Daarnaast zorgen wij ook voor de schoonmaak en een servicedienst van 7 dagen per week. Ook regelt Stoit vrijblijvende bezichtigingen met potentiële huurders. u kunt altijd een vrijblijvende afspraak inplannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik ging voor een langere tijd naar het buitenland, maar ik had weinig tijd om alles te regelen met het verhuren van mijn appartement en het vinden van de juiste huurder. Via een vriend kwam ik bij Stoit terecht, hij vertelde me dat ze in een korte tijd de juiste huurder konden vinden door middel van het inzetten van hun brede netwerk. Ik was meteen enthousiast en had een afspraak ingeplant met een van de makelaars van Stoit. Tijdens dit gesprek gaf ik aan wat voor huurder het beste bij mijn appartement zou passen. Binnen een mum van tijd had de makelaar de juiste huurder gevonden en kon er een huurovereenkomst worden opgesteld.