Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Tapijtreiniging nodig? Vraag dan het bedrijf Tapijtreiniging om hulp!

Heeft u allemaal vieze vlekken in uw tapijt of heeft u nooit tijd om het tapijt schoon te maken, dan kunt u Tapijtreiniging bellen. Ze zijn actief in de wijde regio en laten u op deze pagina kennismaken met hun professionele dienstverlening.

Milieuvriendelijk tapijt reinigen.

Het reinigen van de tapijten wordt op een milieuvriendelijke manier gereinigd,  dat is namelijk de specialiteit van het bedrijf. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan op het gebied van tapijtreiniging. Dat doen ze door gebruik te maken van biologische reinigingsmiddelen en tapijtreinigingsmachines. Deze middelen en machines zorgen ervoor dat alle vlekken en nare geurtjes uit het tapijt worden verwijderd. De middelen die het bedrijf Tapijtreiniging gebruikt, zijn ook mens en diervriendelijk, deze zijn dus niet schadelijk.

Hoe gaan ze te werk?

Voordat ze uw tapijten gaan reinigen, verplaatsen de medewerkers van Tapijtreiniging uw meubilair. Vervolgens beginnen ze met het reinigen van de tapijten en aangezien de tapijt vochtig wordt, hebben ze speciale voetjes ter bescherming van de houten meubelpoten. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw meubels beschadigd raken.

Als extra aandachtspunt worden de vlekken van de tapijten tijdens het reinigen apart behandeld met  milieuvriendelijke vlekverwijderings middelen. Na het reinigen van de tapijten worden de meubels weer op de juiste plekken neergezet zonder dat er extra kosten wordt berekend.

Na het reinigen wordt er ook een extra controle uitgevoerd. Deze controle is er om te kijken of er geen vlekken achter zijn gebleven.