Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Storing, schakel de elektricien Helmond in.

elektricien Helmond

De 040 elektricien in Helmond heeft ons bijzonder goed kunnen helpen. Na een gezellige avond te hebben gehad, met heerlijk eten wilden wij nog even televisie kijken. Toen wij deze aan wilden zetten hoorden wij een harde knal, gevolgd door stilte en een donker huis. Alles wat met elektriciteit te maken had was uitgevallen. Met de hulp van een zaklantaarn zijn wij naar de stoppen kast gegaan. Normaal is er dan een stop uitgevallen en kan weer makkelijk gemaakt worden. Maar wat wij ook deden, er kwam geen stroom meer onze woning binnen.

Ervaren elektricien in Helmond

Omdat dit natuurlijk op een vrijdagavond gebeurde en wij niet het hele weekend zonder stroom wilden blijven zitten. hebben wij het bovenstaande bedrijf gebeld. Gelukkig hebben zij de mogelijkheid om 24 uur per dag en zeven dagen in de week een monteur langs te sturen. Hiervoor is een speciaal storingsdienst nummer te vinden op de website. Ook is het mogelijk om deze melding online via de mail te doen. Zodra de melding binnen is, komt er een monteur jouw kant op.

Door de goede ervaring en gedrevenheid wordt een storing vaak meteen opgelost. Echter kan het voorkomen dat er meer aan de hand is en dit langer kan gaan duren. Onze storing was gelukkig maar een kleinigheidje en was binnen een zeer korte periode weer opgelost.