Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Snel huisvesting voor je personeel

Personeelshuisvesting

Soms kun je als bedrijf niet anders dan personeel uit het buitenland halen, wel moet je er dan voor zorgen dat deze mensen goede huisvesting hebben. Iedereen weet hoe moeilijk het is om tegenwoordig aan een huurwoning te komen, het aanbod wat er nog is kunnen de meeste mensen niet betalen op de woningmarkt. Personeelshuisvesting is voor nl-housing.nl dagelijks werk, door de weg te weten op de markt kunnen zijn voor jouw personeel betaalbare woonruimte vinden. In verschillende regio’s worden kamers, appartementen en woningen aangeboden voor verhuur. Voor elk soort personeel van elk bedrijf, van een magazijnmedewerker tot een directeur.

Personeelshuisvesting

Voor korte en lange termijn

Je kunt gebruik maken van personeelshuisvesting voor de korte en lange termijn, heb je woonruimte nodig voor een medewerker die voor even over is uit het buitenland? Ook dan kun je bij nl-housing.nl terecht, een week, een jaar of een maand het is allemaal mogelijk. Aan energie, water, gas of internet hoef je niet te denken als huurder, de prijs die je betaald voor de woonruimte is altijd inclusief. Flexibel zijn betekent snel een woning kunnen huren, vanaf een week is dit al mogelijk. Je weet vooraf waar je aan toe bent, nooit verrassingen achteraf. 

Ook voor het verhuren van je woning

Bij het verhuren van je eigen woning, verwacht je wel dat er professioneel mee omgegaan wordt. Vertrouwen in zowel degene die het huurt, als degene die het regelt moet de normaalste zaak van de wereld zijn. Bij n-housing.nl is je huis in goede handen, wordt alles tot in de puntjes verzorgd voor zowel de huurder als de verhuurder. Op juridisch gebied is het belangrijk om alles goed te regelen, hierbij kan het bedrijf je ook helpen. Heb je een woning op de zakelijke markt, ook deze kunnen wij compleet ontzorgen tijdens de verhuur.