Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Seniorenhulp; hier is veel mogelijk tijdens een verhuizing

Seniorenhulp

Wat hebben wij goede hulp gehad aan Seniorenhulp. Dit bedrijf is speciaal in het leven geroepen om senioren en nabestaanden te kunnen helpen met verhuizingen of woningontruimingen. Vooral bij een overlijden is dit een zeer goede steun in de rug. Vaak moeten de woningen waar deze ouderen in hebben gewoond binnen een week leeg zijn. Vaak een onmogelijke taak voor nabestaanden. Want het regelen van een uitvaart neemt ook veel tijd in beslag. Seniorenhulp

Samen met de hele familie hebben wij de puntjes op de -i- gezet tijdens het regelen van de uitvaart van opa. Ondertussen werd de woning al leeg gehaald, want daar stond een termijn voor. Het was een fijn idee dat deze klus bij ons uit handen werd genomen. Want en een uitvaart regelen en ook nog een woning leeg halen, was een beetje teveel van het goede.

Seniorenhulp is vaak op zoek naar stichtingen 

Doordat de Seniorenhulp vaak betrokken is bij het leeghalen van woningen. Zien zij vaak spullen blijven staan waar niets mee gedaan wordt. De familie van de nabestaande hebben meestal hun eigen spullen uitgezocht en de rest is in hun ogen afval. Vaak zitten hier zeer mooie dingen tussen die best nog wel een tweede leven kunnen hebben. Deze goederen worden door de medewerkers van dit bedrijf aan stichtingen gegeven die het goed kunnen gebruiken.  Seniorenhulp

Ook bij mijn opa in huis bleven wat goederen staan. Niemand in de familie wilden deze hebben. Omdat wij de hulp van dit bedrijf hadden ingeschakeld om het huis leeg te halen, hebben wij ook deze goederen meegenomen. Spullen die echt niet meer te gebruiken waren, werden afgevoerd.

Dankzij de enorme goede verhuishulp, hebben wij binnen een week de woning van opa leeg kunnen halen. Tevens werd alle vloerbedekking eruit gehaald en de gaten in de muur dicht gemaakt.