Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Sanispecials heeft een showroom om u inspiratie te laten opdoen!

Bent u op zoek naar een prachtige badkamer? Heeft u verschillende wensen maar heeft u nog geen badkamer zaak gevonden die uw droombadkamer kan realiseren? Kom dan eens langs bij Sanispecials. Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende badkamermeubelen en kunnen de badkamer voor u maken die u voor ogen heeft.

De showroom

De showroom van Sanispecials is gevestigd aan het industrieterrein van Kruisstraat. Deze showroom is voorzien van betaalbaar exclusief design sanitair en is 60m2 groot. De specialisten van Sanispecials helpt u graag op een persoonlijke manier om zo een badkamer te realiseren die u in uw gedachten heeft. U kunt langskomen in de showroom elke werkdag van 8 tot half 6. De rest van de week kunt u op afspraak langskomen. Dit is ook mogelijk in de avonden.

Waarom kiezen voor Sanispecials?

Een badkamer kopen doet u niet zomaar. U kunt op veel plekken sanitair bekijken of een badkamer kopen. Meestal gaat het ook om een flinke investering en zij willen u graag actief terzijde staan om de juiste keuzes te maken. Kom daarom langs in de showroom van Sanispecials. Zij hebben hier verschillende betaalbare design sanitair staan.