Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Praktijk voor fysiotherapie

Fysio Veldhoven, ook wel bekend als de praktijk van Claessens en van der Rijt. Deze bevindt zich in Veldhoven aan de Sterrenlaan. De nog redelijk vernieuwde ruimte, gerenoveerd in 2009, voor fysiotherapie, is inmiddels een familiebedrijf. Na de start in 1975 is de praktijk nu overgenomen door de zoon des huizes. Iedereen kan hier terecht met vragen of klachten. Fysieke klachten, zoals last van de rug of pijn aan de heupen of voeten. Met een professionele blik wordt elke vraag hier serieus genomen en volgt er een intakegesprek. Aan de hand van een behandelplan wordt gewerkt naar een oplossing.

Samenwerken is het motto

De hulpvraag van de patiënt staat bij fysio Veldhoven altijd centraal. Met de fysiotherapeut wordt er gekeken naar de oorzaak en de mogelijkheden van behandelen. Er zal met elkaar worden samengewerkt. Binnen de praktijk wordt er met de volle honderd procent ingezet op genezing of een alternatieve oplossing. Het is daarnaast van even groot belang dat de patiënt ook zijn beste beentje voorzet. Twee doen meer dan één. Samen sta je sterk en samen kom je er wel, zijn dan ook bekende termen aan de Sterrenlaan.

Werken aan herstel en houden zo!

Tijdens de behandeling zal er thuis regelmatig geoefend moeten worden. In sommige gevallen zal de omgeving elders om aanpassingen vragen. Zo kan het zijn dat de werkhouding onder het licht wordt gehouden en soms zelfs aangepast moet worden. In dit geval kun je ook meer informatie vragen aan jouw werkgever. Vaak is het van groot belang dat iemand inzicht in de problemen krijgt. Ook hier wordt aandacht aan besteed. Juist omdat dit zorgt dat het nieuw geleerde, of datgene dat is aangepast, ook daadwerkelijk beklijft.