Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Past een stoere epoxy rivier tafel bij jou?

epoxy rivier tafel

Wanneer je op zoek gaat naar een andere eettafel, dan zal je wellicht niet direct denken aan een epoxy rivier tafel. Niet zozeer qua het uiterlijk, maar wel de prijs. Vaak denkt men dat het hier gaat om beste prijzen, maar dat is dus juist niet het geval. Sterker nog, er zijn zeer zeker bedrijven die liever hun passie tonen op deze manier. Hierdoor zullen de kosten een stuk aantrekkelijker zijn en ben je verzekerd van een geweldige mooie tafel!

Naar eigen wens te realiseren!

Een epoxy rivier tafel is als het ware een tafel waar een soort van slede in te vinden is en dit wordt gevuld met epoxyhars. Deze hars is verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er voor iedereen een schitterend design te realiseren is. Ben je op zoek naar een specifiek maat en weet je niet goed waar je dit kunt kopen? 

Neem dan contact op met Designed by Dennis. Dennis weet namelijk hoe dat hij zijn passie kan uiten met een tafel en daar kan jij van profiteren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige epoxytafel welke zeer eenvoudig schoon te maken is? Door middel van een vochtige doek kan je de tafel al reinigen.

Bij een epoxytafel is het wel zo dat de hars volledig door de lengte van de tafel loopt. Wil je liever iets anders hebben? Neem dan contact op met dit bedrijf en zij helpen je met plezier op weg.