Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Meubels in alle soorten en maten

Meubels in allerlei soorten en maten vind je hier. Of het nou om de woonkamer, de eetkamer of een echte chill-kamer voor jouw kids (met vriendjes!) gaat, je kunt de meubels vinden die je nodig hebt. Het is alleen belangrijk om eerst goed onderzoek te doen naar de juiste kleur, de juiste maat en natuurlijk de juiste prijs. Want te veel betalen, dat wil toch niemand?  Kies daarom voor a-meubel – de woonwinkel met dé goedkoopste tafels, banken, stoelen en nog veel meer! Ontdek het zelf door dit artikel te lezen.

Over a-meubel en de meubels

Kiezen voor de laagste prijs van Nederland, maar wel kiezen tussen 10 winkels in Nederland, dat is kiezen voor a-meubel. Je hoeft niet langer ver te reizen binnen Nederland. Je kunt gewoon naar een van de 10 winkels, er is daardoor altijd wel een vestiging in de buurt. Wie weet is er wel eentje om de hoek, zodat jij nooit lang hoeft te zoeken.

In het kort, waarom zou jij willen kiezen voor a-meubel voor jouw meubels?

  • Je kiest voor de laagste prijs van het land
  • Bezorging bij jouw thuis
  • Een gratis parkeerplaats bij elke locatie
  • Tot wel 10 jaar garantie
  • CBW erkend

Tegenwoordig hoor je niet vaak meer dat deze combinaties bestaan. Toch is dat bij a-meubel wel het geval. Je kiest voor goede kwaliteit tegen een zeer lage prijs. En mocht jouw meubel niet bevallen, dan kun je dat eenvoudig oplossen met het betreffende bedrijf. En over garantie gesproken, hoe zit dat? Als volgt. Je hebt standaard 10 jaar garantie op al jouw meubels. Als er iets niet goed is, kapot of vervaagd (stof/kleur), dan kun je een nieuwe bank, stoel, of wat voor meubels dan ook, ontvangen. Het is wel goed om vooraf even goed te informeren wat onder de garantie valt. Zodat je niet zomaar verwacht dat alles eronder valt, want dat is niet zo. Maar dat het handig is, dat staat vast. 10 jaar is een lange tijd!

Direct meubels bestellen of nog rondkijken? 

Wel zo handig dat je tegenwoordig bijna alles online kunt gaan bekijken. Maar aanvullend een locatie kunnen bezoeken is natuurlijk veel beter. Waarom dat zo is? Het is in ieder geval zo dat je dan eenvoudig kunt vergelijken. Is wat je hebt gezien op internet wel hetzelfde als dat je in de winkel ziet? Komt het overeen met je wensen en je verwachtingen? Het is belangrijk om beide mogelijkheden te hebben, zodat je niet afgaat op één manier van informatie. Op internet is het namelijk wel zo dat iets er heel anders uit kan zien dan in het echt. En dat kan soms vervelend zijn. Stel dat je een mooi meubelstuk hebt gezien op internet. Je hebt alle foto’s gezien en ook nog video’s bekeken. Je bent er uit: het wordt dit meubelstuk. Als het eenmaal thuis is geleverd, blijkt dat het er niet zo uitziet als op het beeldmateriaal. Zo is de kleur veel donkerder dan je had verwacht. Daar gaat je droom. Gelukkig is dat via a-meubel.nl”>www.a-meubel.nl onmogelijk, aangezien je altijd zowel fysiek als online kunt bekijken wat voor meubels er in de aanbieding zijn. 

Lees meer…