Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Met Engelse stijlmeubelen toon je klasse in jouw keuze

Meubilair maakt en breekt elk interieur en wordt er met de keuze voor Engelse stijlmeubelen een duidelijke boodschap afgegeven, eentje die respect afdwingt en een klassieke inborst weergeeft. Bij het inrichten wordt je niet beperkt wanneer er gekozen wordt voor Engelse stijlmeubelen omdat die in veel ruimtes, van de woonkamer tot de keuken, gebruikt kunnen worden. Zelfs met de aanschaf van maar een meubel zal het verschil te merken zijn.

Wat maakt deze stijlmeubelen dan zo uniek?

Het eerste wat opvalt bij Engelse stijlmeubelen, is de vormgeving die sterk leunt naar het klassieke, maar ook een modern tintje heeft. Het gebruikt hout om de meubels te vervaardigen en de combinatie met de donkere kleuren ademen een warme en uitnodigende sfeer uit. Combineren kan moeiteloos met de moderne gemakken. Wat dacht je namelijk van een tv-tafel in Engelse stijl? Het duurzaam karakter van Engelse stijlmeubelen komt door een combinatie van ambacht manschap en de gebruikte materialen. Om het accent nog meer te leggen op de Engelse stijlmeubelen, kan de rest van de inrichting aangepast worden. Denk bijvoorbeeld aan behang met klassieke prints, wat schilderijen en, indien mogelijk, een open haard.

Zet de trend voort in jouw kantoor of studiekamer

De veelzijdigheid van Engelse stijlmeubelen maakt ze geschikt om ook jouw kantoorruimte of studiekamer de stijl te laten uitstralen van niet alleen rust, maar ook professionaliteit en klasse. Daar maak je gelijk indruk mee en kan er gekozen worden uit bureaus, boekenkasten en verschillende modellen stoelen. Voor wat betreft de zitmeubelen in Engelse stijl, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een bekleding die het geheel passend afsluit en moet het natuurlijk allemaal ook duurzaam zijn. Engelse stijlmeubelen zijn tijdloze klassiekers en daarom een keuze bij uitstek voor inrichting van het interieur voor een lange periode met voldoende mogelijkheden voor aanpassingen.