Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Maak gebruik van de thuisbrengservice van Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel biedt je een helpende hand. Zeker met het zomerse weer is een kleurrijke tuin erg mooi. Wanneer je een beetje groene vingers hebt, dan is er al snel wat leuks van te maken. Zelf kan ik uren in de tuin bezig zijn. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar het is zeg maar mijn manier van ontspannen. Eén van de weinige nadelen vind ik altijd het kopen van nieuwe planten. Niet alleen vind ik teveel planten mooi, maar het vervoeren is ook altijd een obstakel. Deze meeste planten zijn namelijk groot.

Tuinieren

Tuinplantenwinkel biedt de oplossing

Wanneer je meerdere planten mee naar huis wilt nemen dan heb je vaak al een grote auto nodig. Anders kom je of ruimte te kort of hoogte. Een paar tuincentra bieden het wel aan om planten thuis te laten bezorgen, maar daar was ik niet zo’n fan van. Dat heb ik namelijk al een keer geprobeerd, maar de verschillende takken waren al geknakt. Dit vind ik dan weer zonde. Gelukkig heb ik nu een oplossing gevonden die voor jou ook wel handig kan zijn. Gedurende het googelen kwam ik op de website van Tuinplantenwinkel. Het is eigenlijk een grote online tuincentrum. In het assortiment zitten onder andere vaste planten, heesters, hagen en bomen. Ze geven je dus veel keus.

Groene vingers

Nu vraag je je waarschijnlijk af of dit de oplossing is. Tuinplantenwinkel biedt namelijk de mogelijkheid aan om planten thuis te laten bezorgen. Niet door de post, maar een gespecialiseerde bezorgdienst. Hierbij worden de planten niet bij elkaar gepropt, maar netjes neergezet en vervoerd. Bovendien willen ze de planten ook achter je huis neerzetten in plaats van bij de voordeur. Dit noem ik nou service. Het is daarom ook niet verkeerd om eens een kijkje te nemen op hun website. Ze hebben namelijk veel moois staan.