Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Lichtreclame de hele dag zichtbaar

lichtreclame

Als je gezien wilt worden als bedrijf moet je ervoor zorgen dat je gezien kunt worden. Dit klinkt heel logisch, maar vaak gaat dit mis. De meeste mensen zitten op de weg in de spits. Een kwart tot het helft van een jaar is het in die tijd donker buiten. Als je dan alleen een logo hebt in verf dan is dit niet genoeg. Mensen kunnen dan niet zien wie je bent. Omdat de meeste mensen dit hebben op hun gevel is het zo dat je extra kunt opvallen met lichtreclame of neon. Op een industrieterrein kun je dus extra mensen aantrekken met een mooi logo of een mooie text in de kleur van je bedrijf.

Meerdere vormen van reclame

CD Reclame is er voor alle fysieke reclame wat te maken heeft met jouw kantoor en jouw pand. Je kunt er voor zorgen dat de mensen een goede indruk krijgen van jou en dat ze jou onthouden als bedrijf en weten dat je bestaat. Zo denken ze aan je de volgende keer als ze iets nodig hebben wat valt in de branche.

Raamfolie

Als je privacy wilt in jouw kantoor, kun je dit doen door middel van raamfolie. Deze folie is gemaakt om te zorgen dat je er niet doorheen kan kijken. Ook is het zo dat je in het raamfolie de naam van jouw bedrijf kan zetten en/of het logo. Zo kunnen klanten jou beter vinden in een groot kantoorpand met allerlei kleine kantoren.