Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Kussens op maat laten maken door Kussensopmaatkopen

Kussens laten maken

Je hebt net een mooie bank gekocht, maar je hebt geen mooie kussens. Of heb je zelf een stoel gemaakt voor je terras en zit het hout niet zo lekker? En hiervoor wil je kussens op maat laten maken? Voor deze redenen kun je allemaal terecht bij Kussensopmaatkopen. Je krijgt voor de beste prijs de beste materialen en maatwerk. Zo weet je zeker dat je kussen mooi staan, lekker zitten en het allerbelangrijkste precies zitten. Ze hebben op de website de hele collectie aan kussens die ze op maat kunnen maken. Op dit moment is er een winterkorting van 30% gaande die vanaf €50,- actief is.

Diverse kussens

De website

Als je wilt bestellen op de website werkt dit heel eenvoudig. Je kiest het soort kussen dat je wilt bijvoorbeeld een rugkussen. Vervolgens kiest je de vorm die je wilt hebben. Je klikt op de vorm die je zoekt. Nu kun je de maten invullen die je wilt hebben. Dit doen ze in centimeters. Als je de maten hebt ingevuld wordt automatisch de prijs berekend. Ook kun je kiezen wat voor een materiaal je wilt voor het kussen en welke kleur. Ook kun je kiezen uit het merk waarvan je het kussen wilt hebben. 

Kussens op maat

Wat vinden klanten

De klanten van Kussensopmaatkopen zijn over het algemeen heel tevreden. Ze krijgen van hun klanten gemiddeld een 8,9 wat enorm hoog is. Veel mensen vinden dat de klantenservice goed meedenkt en helpt als er iets niet helemaal lukt of als er onduidelijkheid is.