Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Kunst hangplanten ter decoratie in kantoor of huis

kunst hangplanten

Hangplanten worden op veel bijzondere manieren ingezet. Wil jij ook werken met hangend groen maar kun je niet tegen planten of heb je geen tijd voor onderhoud? Kies dan voor kunst hangplanten. Want ook hangplanten zijn verkrijgbaar van kunststof. Een kunst hangplant is gemaakt van ander materiaal dan de plant zelf uiteraard, waardoor deze met name geschikt is voor mensen met:

  • een allergie
  • weinig tijd
  • huisdieren die planten eten
  • een kantoor waar men niet voor planten zorgt

Planten gaan dood

Hoe vervelend het ook is: echte planten gaan dood. Althans, wel als je er niet goed voor zorgt. Dat betekent dat je ze water geeft maar ook voeding wanneer ze het nodig hebben. Je moet ze tevens verpotten eens in de zoveel tijd. Heb jij daar helemaal geen zin in? Dan kun je dus kiezen voor kunstplanten. Het fijne van kunst hangplanten is bovendien dat je niet eens ruimte nodig hebt op de vloer. Dat in tegenstelling tot grote planten die in potten zitten en op de grond staan. Hangplanten zijn daarom perfect voor bijvoorbeeld restaurants maar ook kantoren, kleine kamers en studentenkamers. Zo heb je toch nog lekker veel groen om je heen! 

kunst hangplanten

Waar ze van gemaakt zijn

Kunstplanten worden gemaakt van kunststof en kunstzijde. Kunstzijde wordt gemaakt van de natuurlijke grondstof cellulose. Deze grondstof wordt gewonnen uit houtpulp en is een sterk materiaal dat goed te bewerken is. Omdat het van een natuurlijk en bewerkelijk materiaal is gemaakt, kunnen de takken en bladeren realistisch worden nagebootst.