Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Je wilt raamfolie op maat?

Prachtige raamfolie op maat laten maken? Maar bij welke bedrijf kun je dit realiseren? Wanneer je op het internet gaat zoeken, dan zul je voldoende bedrijven vinden. De een vindt het belangrijk dat de folie goed blijft zitten en de ander levert het complete plaatje. Zelf ben ik zeer tevreden over Windowdeco.nl. Zij hebben namelijk al bij mij bewezen dat zij zowel goede kwaliteit hebben alsmede een geweldige service.

Onze woning dateert nogal uit de jaren ’60. Op zich is daar natuurlijk niks mis mee, echter zijn de ramen enkel glas en dat is nogal fris in de winter. Hierdoor zoeken wij steeds naar nieuwe raamfolie om dit op de ramen te plakken. Met de juiste folie kun je behoorlijk wat kou buiten de deuren houden. Precies waar wij naar opzoek waren! Hierdoor ben ik voor een paar weken terug ook weer online gaan zoeken. Ditmaal kwam ik terecht op de website van Windowdeco. Op deze website heb je onwijs veel mogelijkheden. Bovendien wordt het netjes op maat gemaakt en ook goed verpakt voor de verzending.

Onze raamfolie is perfect

Uiteindelijk wist ik het zeker dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres was. De bestelling werd geplaatst en vervolgens hoefde ik alleen nog maar te wachten tot het werd bezorgd. Zo heb ik, nadat ik de bestelling heb ontvangen, mijn ramen flink ontvet en ben ik het gaan plakken. Heerlijk om te weten dat de kou niet meer naar binnen kan komen!