Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Houten gevelbekleding voor een voordelige prijs

Een natuurlijke uitstraling geven aan je woning doe je met houten gevelbekleding. Niet alleen oogt het netjes, ook straalt jouw woning of bedrijf hierdoor enorm. 

Plastica beschikt over diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bovendien denken zij graag met je mee hoe dat je dit het beste kunt monteren. Met meer dan 40 jaar ervaring mag je toch wel spreken van goede vakkennis op dit gebied. Overigens ben je hier niet alleen welkom voor gevelbekleding van hout. Zelfs kunststof en natuursteen behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op de website voor het aanbod wat zij jou kunnen bieden.

Gevelbekleding wat gezien mag worden

Dat gevelbekleding steeds vaker in het straatbeeld te zien is weten wij inmiddels. Maar wist jij ook dat je dit in diverse varianten kunt verkrijgen? De kleuren zijn ontelbaar en het materiaal is geheel naar wens verkrijgbaar. Zo heb je op de website van Plastica een aantal voorbeelden wat je kunt bekijken. Wil je echt persoonlijk kennismaken met het materiaal wat zij aanbieden? Geen probleem, dan kan je ervoor kiezen om een proefmonster aan te vragen. Deze wordt dan zo spoedig mogelijk bezorgd!

De service van Plastica

De service die Plastica biedt is zeer aangenaam. Zo heb je gevelbekleding van het merk Elements Vulcan van hout. Op de website wordt dit merk aangeduid als zijnde “de crème de la crème”. 100% Radiata Pine wat wordt afgewerkt met een natuurlijke olie. Hierdoor is het zeer prettig om te gebruiken voor jouw gevel. Uiteraard kan je op deze website meerdere varianten vinden. Diverse soorten, kleuren en maten zijn hier verkrijgbaar.