Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Hoe vind je een betrouwbare loodgieter in Deventer?

loodgieter
Een loodgieter kan in veel situaties van onschatbare waarde zijn: bij lekkages, verstopte afvoeren en andere problemen met je sanitair. Maar dan heb je wel een echte vakman nodig, en geen “mannetje”. Een betrouwbare en betaalbare loodgieter in Deventer tot je beschikking hebben is goud waard. Heb je die nog niet? Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het vinden van een loodgieter in Deventer.

1. Controleer de inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Bij de keuze voor een loodgieter moet je allereerst controleren of het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Dit is een vereiste voor elke officiële onderneming. Let ook op of het bedrijf in je eigen regio gevestigd is. Zo weet je dat het bedrijf fysiek te traceren is en dat het waarschijnlijk geen oplichterij is. Vertrouw niet op bedrijven die geen KvK-inschrijving hebben of die telefonisch onbereikbaar zijn.

2. Bekijk online reviews of vraag om aanbevelingen

Ga niet alleen af op het verkooppraatje van de loodgieter zelf, maar ga ook op zoek naar ervaringen van anderen. Deze kunnen je helpen een beter beeld te krijgen van de dienstverlening van een loodgieter. Zo kun je online reviews raadplegen op platforms als Google Reviews of Trustpilot. Maar ook aanbevelingen van vrienden, buren en familieleden kunnen waardevol zijn.

3. Vraag naar de garantie

Vraag naar de garantie die het bedrijf biedt. Zo weet je of het bedrijf achter zijn werk staat. Schriftelijke garanties zijn vaak betrouwbaarder. Op het moment dat er problemen ontstaan kun je terugvallen op de garantie die door het bedrijf wordt geboden. Als het een officieel bedrijf is zal dit sowieso geen probleem zijn, dus vraag er gerust naar.

Zelf onderzoek doen loont

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Deventer vraagt het nodige onderzoek. Maar als je eenmaal een goede loodgieter hebt, dan profiteer je daarvan tot zijn pensioen! Zorg dus dat je een loodgieter vindt die ingeschreven staan bij de KvK, lees online reviews en vraag naar de garantie die het bedrijf biedt. Vertrouw verder ook op je intuïtie en neem geen genoegen met minder dan de beste service. Met deze tips vind je gegarandeerd de juiste vakman voor bijvoorbeeld het ophangen van een hangend toilet.