Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Hip en fris: een make over met tafelzeil online

tafel beschermen

Een oubollig restaurant omtoveren in een hippe plek voor iedereen? Dit kan echt in een handomdraai met enkele, simpele (en goedkope!) trucjes. Zo zocht ik naar tafelzeil online en kwam ik terecht op een erg charmante webshop die talloze patronen verkopen voor je zeil. Ik heb het restaurant overgenomen en het was echt verouderd. Desalniettemin een goede ligging en een fantastisch team, die echt heerlijke dingen kunnen klaar maken. Aan de kwaliteit ligt het zeker niet, maar de uitstraling kon beter. Door de tafelzeilen te veranderen, werd het meteen echt een fris restaurant. Het werd zelfs hip! Voor mij was dit echt een leuke ontwikkeling: wat je al niet kan doen met weinig geld. Bovendien ben ik nu erg gewend geraakt aan de website, waar je op maat je eigen zeilen en folies kan inkopen. De verzending is makkelijk en snel. Met mijn team ben ik de dag na de bestelling al aan de slag gegaan om alle tafels van de nieuwe zeilen te voorzien. Het heeft nu echt een hippe, ietwat exotische look.

tafelzeil met motief

En wat nog meer!

Natuurlijk willen we het hier niet bij laten zitten. We willen meer veranderen. Ik zit te denken aan een logo switch, alhoewel dit best ingrijpend is. Maar de zeilen vertellen zo duidelijk een sfeer, wat ik ook wil verwerken in het logo. Ook dit kan een kleine aanpassing zijn, wat misschien net even iets meer gaat kosten, maar ik denk dat het de moeite waard is. Wat ik wel weet is dat ik mijn tafelzeil online ga bestellen!

tafelzeilen