Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Goedkope loungesets in alle soorten en maten

Mooie en handige loungesets kunnen eigenlijk nauwelijks meer ontbreken aan hedendaagse tuinen. Hoe mooi je tuin ook is, een loungeset maakt het plaatje helemaal af. Zo kun je gezellig samen buiten zitten op een comfortabele manier. Je kunt in je tuin gaan zitten kletsen, een boek lezen, een drankje doen… En bovendien staat een mooie loungeset ook erg goed in de tuin. Het uiterlijk van je woning en je tuin zal erg verbeterd worden en je zult je zelf ook fijner voelen in je eigen woonomgeving. Maar hoe kom je nou aan een goede loungeset? Je moet uiteraard wel een geschikte loungeset hebben voor jouw tuin. Bovendien wil je liever niet al teveel geld uitgeven aan de loungeset. Daarom moet je een geschikte én goedkope loungeset zien te vinden. Dit kun je doen op https://avh-outdoor.nl/.

Waar kun je loungesets kopen?

Loungesets kun je kopen bij https://avh-outdoor.nl/. Deze website biedt loungesets aan in verschillende kleuren, maten, en materialen. Zo heb je bijvoorbeeld loungesets van teakhout, vlechtwerk, buitenleer, en aluminium. Je kunt dus zelf bepalen welk materiaal het mooiste staat in jouw tuin. Bovendien kunnen de loungesets het hele jaar buiten blijven staan. De loungesets zijn dus geschikt voor alle weersoorten. Een populaire soort loungeset is een loungeset van vlechtwerk. Dit vlechtwerk wordt vaak gemaakt van kunststof, dat ook wel wicker wordt genoemd. Dit frame wordt gemaakt van van poedercoating voorzien aluminium. Daarnaast zijn er nog loungesets die gemaakt zijn van origineel en uniek rotan dat uit Indonesië afkomstig is. Deze laatste varianten zijn wat robuuster en zien er een stuk natuurlijker uit. Deze loungesets kun je het beste onder overkappingen zetten, zodat ze extra lang meegaan. Ook kun je ze in de winter het beste afdekken met een deken of hoes. Zo blijven de loungesets langer goed, en doe je dus een duurzame aankoop.

Teakhout of aluminium

Naast een loungeset van vlechtwerk, kun je ook nog andere materialen kiezen waaruit je toekomstige loungeset gaat bestaan. Zo kun je denken aan teakhout of aluminium. Teakhout is in overvloede aanwezig in de collectie van https://avh-outdoor.nl/. Dit teakhout wordt over het algemeen gemaakt in Indonesië, van het zogenoemde TPK teakhout. Dit teakhout is voorzien van het V-Legal certificaat. Dit betekent dat het hout van de kern van de boom komt en dat het heel lang meegaat. Je kunt deze tuinsets gerust het hele jaar buiten laten staan. Bovendien zal teakhout op een mooie manier witgrijs worden door de zon. Naast teakhout kun je nog kiezen voor aluminium. Aluminium loungesets zien er erg modern uit en staan daarom goed bij een wat modernere tuin. Uiteraard moet je volledig zelf beslissen welke loungeset het beste bij jouw tuin past. Als je geen moderne tuin hebt, maar je wel graag een aluminium loungeset wilt, dan is dat zeker een optie. Je geeft je tuin dan juist een bijzondere en unieke uitstraling.