Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Eigen foto op behang voor in de slaapkamer

Eigen foto op behang

Eigen foto op behang Een eigen foto op behang nemen, is de beste keuze die ik het afgelopen half jaar heb gemaakt. Hierdoor heb ik namelijk een hele persoonlijke slaapkamer en dat was daarvoor zeker niet het geval. Ik had altijd hele standaard afbeeldingen in mijn fotolijstjes zitten en daardoor voelde het soms meer alsof ik in een hotel sliep. Toen ik online ging kijken naar nieuwe ideeën om deze ruimte op te fleuren, vond ik fotobehang een van de leukste. Toch had ik toen eigenlijk nog steeds niet echt een idee wat ik daar dan op wilde hebben. Er zijn op internet natuurlijk heel veel verschillende dingen te vinden, maar niets daarvan vond ik perfect.

Een eigen foto op behang is top

Eigen foto op behang

Toen ik het idee zag om een eigen foto op behang te laten drukken, was ik hier direct enthousiast over. Ik houd zelf ongelofelijk van reizen en heb daar dan ook heel erg veel mooie plaatjes geschoten. Het zou nog best wel een klus worden om deze allemaal uit te zoeken en er uiteindelijk eentje te kiezen. Om die reden heb ik toen een vriendin gevraagd om mij daarbij te helpen onder het genot van een wijntje. Samen zijn wij uiteindelijk tot een goede keuze gekomen. Het werd een foto van een oerwoud in Vietnam. De kwaliteit hiervan was erg hoog en daardoor zou hij ook op een groter formaat goed tot zijn recht komen. Het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, want je wilt niet dat het uiteindelijk een wazig beeld geeft.

Zelf doen of uitbesteden?

Toen ik mijn bestelling eenmaal in huis had, wist ik eigenlijk niet zo goed hoe ik dit moest gaan ophangen. Zelf heb ik nog nooit behangen, dus dat leek me toch niet zo’n goede optie. Gelukkig doet een goede vriend van mijn vader dit als werk en daarom heeft hij het toen voor mij gedaan. Het is ongelofelijk mooi geworden!