Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Een perscontainer is duurzaam én praktisch

Heeft jouw organisatie met veel bedrijfsafval te maken? Het is fijn om voor een perscontainer huren op Afvalperscontainer.nl te kunnen kiezen. Dit is de perfecte oplossing want je perst alles samen. Dit betekent dat je minder ruimte nodig hebt en minder transport nodig is. De automatische volmelder geeft aan wanneer dit nodig is. Het is goed om je eens wat meer te verdiepen in wat de mogelijkheden zijn met dit type container.

De voordelen van de container

Het is slim om eerst naar de voordelen te kijken. Dit maakt de perscontainer nog interessanter. Zo kan je besparen op kosten en ruimte. Ook is de perscontainer geur- en lekvrij en dus schoon. Daarnaast is deze eenvoudig te bedienen. Ook is het fijn dat je altijd een container precies op maat en in de juiste kleuren kan bestellen. Zo kan je er optimaal mee werken in jouw onderneming.

Duurzame wijze van inzamelen

De perscontainer verdicht afval waardoor een grote hoeveelheid is samen te persen. Dit maakt het niet alleen praktisch maar ook duurzaam. Zo kan je heel precies zorgen dat afval op het juiste moment wordt opgehaald. Dit zorgt voor veel minder uitstoot. Dit maakt het dus voor heel veel organisaties een goede optie. Het werkt voor papier, restafval, folie, plastic, sommige metalen en drankkartons. 

Welke soorten perscontainers zijn er?

De perscontainers zijn er in allerlei vormen. Het formaat loopt van 3 tot 34 m3. De bediening kan variëren. Daarnaast is het fijn om te weten dat ze er in diverse kleuren zijn. Ook is het zo dat ze er voor verschillende soorten afval zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de uitvoering in een bepaalde kleur, die past bij die afvalstroom.

Kiezen voor de miniperscontainer

Wanneer je veel afval maar weinig ruimte hebt, dan is de miniperscontainer een goede optie. Deze neemt acht vierkante meter oppervlak in. Daar past dan 27m3 aan afval in. Daardoor kan je zelfs in de kleinste ruimte nog heel veel afval kwijt. Het legen ervan is bovendien heel gemakkelijk gemaakt. Dit betekent dus dat het op dit vlak ook geen probleem hoeft te vormen. Mocht zelfs dit te veel zijn, dan is er ook een nog kleiner model waar je mee kan werken. Het fijne is bovendien dat de container wel klein van formaat is, maar dat verder alle mogelijkheden gelijk zijn aan de grotere modellen van de perscontainers. Dat is wel zo gemakkelijk voor jou.