Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

De Yale Entr smartlock

yale-entr-zwart-op-deur

De Yale Entr is een handig smartlock dat erg simpel in gebruik is, waarbij je geen sleutel meer nodig hebt. Als je de Yale Entr besteld krijg je een nieuw cilinderslot met de bijbehorende Yale Entr elektronica op dat cilinderslot gebouwd. Entr is een slim systeem wat je toelaat om je deuren te openen door middel van je smartphone of met een afstandsbediening. De Yale Entr past op bijna iedere deur zonder bouwkundige aanpassingen, het slimme slot is daarnaast erg gemakkelijk te monteren. Je verwijderd je huidige cilinderslot en vervangt deze door het cilinderslot van de Yale Entr waar de elektronica al op gebouwd is. Het is niet nodig om in de deur te boren of kabels aan te leggen, de Yale Entr werkt op batterijen.

Goede beveiliging van je deur

De Yale Entr zorgt voor erg goed beveiliging van je deur. De communicatie van je Entr wordt gedaan via Bluetooth Low Energy (BLE) en deze manier van communiceren is versleuteld.

Je kan de Yale Entr zoals eerder gezegd met je smartphone of een afstandsbediening openen. Maar er zijn nog meer veilige opties om het smartlock te openen. De Entr is namelijk ook uit te breiden met een codepaneel en met een fingerprint paneel. Met het fingerprint paneel kan je de Yale Entr zowel openen met je vingerafdruk maar ook met een codepaneel.

Let er op wanneer je de Yale Entr besteld dat je wel de juiste maatvoering kiest van het cilinderslot. Je moet van tevoren aangeven hoelang de binnen en buitenmaat in millimeters moet zijn zodat de Yale Entr op het juiste cilinderslot gezet kan worden.