Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

De voordelen van een gietvloerenbetonlook

De gietvloerbetonlook is een vloer die het robuuste uiterlijk van een betonnen vloer combineert met het gemak en comfort van een kunststof vloer. Het is een vloer die steeds populairder wordt, al is het alleen maar vanwege dat het voor zoveel plaatsen en ongeacht je interieur goed te gebruiken is. Maar wat zijn nog meer de voordelen van deze vloersoort? Bij Vekavloeren kan je terecht voor je al je gietvloerenbetonlook en heeft daarom een aantal voordelen aan deze vloersoort opgesomd.

Veelzijdig

Het uiterlijk en het gemak in onderhoud zorgt ervoor dat een gietvloerbetonlook voor bijna elke situatie wel geschikt is. Van huis tot horecagelegenheid en in je bedrijfspand. Dit komt met name omdat het er niet alleen netjes, maar ook professioneel uitziet. Daarnaast zijn deze vloeren gevarieerd te gebruiken met bijna elk soort meubel erop. Je interieur hoeft dus niet aangepast te worden aan je vloer of andersom, want deze twee gaan hand in hand.

Duurzaam

Met het oog op milieu is het gebruik van een gietvloerbetonlook ook zeer geschikt. De vloer kan goed tegen een stootje en slijt amper. Hierdoor gaat de vloer lang mee, waardoor je hem niet hoeft te vervangen. Daarbij kan gietvloerbetonlook goed tegen warmte, waardoor het prima met vloerverwarming te combineren is. De vloer is ook gemaakt van alleen natuurlijke materialen, dus met zo min mogelijk schade aan de natuur.

Bestand tegen veel

De kunststof van een gietvloerbetonlook is zeer sterk en kan tegen veel stoten. Zo is de vloer vloeistofdicht en uv-bestendig. Er komen amper krassen op, zelfs niet bij intensief gebruik of wanneer de vloer zwaar belast wordt. Zelfs chemische stoffen hoeven geen probleem te zijn.

Eenvoudig schoon te maken

Het reinigen van een gietvloerbetonlook is gedaan voor je er erg in hebt. Het oppervlak is naadloos en egaal, waardoor er zo min mogelijk moeilijke plekjes in de vloer zitten. Vekavloeren heeft zelfs een speciale cleaner om in een oogwenk de vloer weer als nieuw te maken.

Ben je na al deze voordelen overtuigd van het comfort van een gietvloerbetonlook? Of heb je nog vragen voordat je de vloer wilt laten leggen? Neem dan contact op met Vekavloeren. Zij helpen je met alles waar je tegenaan loopt, van het uitkiezen van de soort gietvloerbetonlook tot en met het leggen.