Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Bamboestokken

bamboestokken

Bamboestokken

Duurzaamheid met bamboestokken

Of u nu een nieuwe tuin heeft of uw huidige tuin gewoon eens even een nieuwe uitstraling wil geven, u wilt dat natuurlijk duurzaam aanpakken! Er zijn gelukkig veel manieren om dat te doen. U kunt gras aanleggen, een vijver aanleggen en nog veel meer. Eén verrassend stijlvolle manier is bamboestokken gebruiken. Lees er snel meer over in dit blog.

Bamboestokken los gebruiken

Ten eerste kunt u bamboestokken al mooi los gebruiken. U kunt zelf de diktes aangeven om ze zo naar uw eigen inzicht te gebruiken. Zo zijn dikke bamboestokken makkelijk uit te hollen om er zo plantenhouders van te maken. Zo heeft u een fijne en duurzame plek om stijlvol uw bloemen en plantjes in te presenteren. U kunt een paar bamboestokken met wat ruimte ertussen tegen uw muur plaatsen om er buiten lichtjes tussen te hangen ter decoratie.

Bamboestokken als schutting

Bamboestokken zijn natuurlijk uitstekend als schutting. Met bamboestokken heeft u binnen no-time een mooie en duurzame schutting of afzetting voor uw tuin of terrein. Bamboe is namelijk erg milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Ze verkleuren hooguit na een tijdje, maar met een simpele coating is dit zo weer verholpen.

Bamboematten ter decoratie

Tot slot kunt u natuurlijk ook voor bamboematten gaan. Hiermee maakt u ook gewoon een mooie schutting of afzetting. Deze matten zijn vaak van dunne bamboestokken gemaakt en ogen daardoor wat verfijnder. Liever geen bamboemat als schutting? U gebruikt ze ook ideaal als plafond- of wanddecoratie.

Meer informatie

Wilt u bamboestokken gaan gebruiken in uw duurzame tuin? Raadpleeg dan altijd een specialist in bamboestokken. Voordat u het weet heeft u prachtige bamboe in uw tuin en heeft u een stap gezet naar een betere wereld! Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit blog? Stel uw vragen aan de Duurzaamheidscoach gerust via het contactformulier.