Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Angsten bij het verkopen van jouw huis? Check hier alle voor- en nadelen!

Huur jij een huis en ben je dit zat? Wil je een huis gaan kopen? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Een huis kopen is namelijk mogelijk met of zonder makelaar. Wil je weten wat het beste is? Daar wordt in dit blog over gesproken. Er zijn namelijk veel voordelen wanneer je een huis koopt met een makelaar. Zo is Kettner in Rotterdam één van de allergrootste makelaars. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van de specialisme van deze makelaars, omdat zij jarenlang ervaring hebben in dit vak. Om deze reden is het geadviseerd om een makelaar te raadplegen. Wil je hier meer over leren? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

Profiteren

Wanneer je gebruik maakt van de kennis van makelaars, dan weet je zeker dat je jezelf in staat stelt om de juiste deal te krijgen. Makelaars zijn namelijk ervaren rotten in het vastgoed vak. Zij voeren elke maand tientallen onderhandelingen en zijn hierdoor bewezen onderhandelaars. Dit is natuurlijk een geweldige skill om te hebben en een makelaar bezitten deze vaardigheid allemaal stuk voor stuk. Wanneer jij zelf geen achtergrond hierin heb loop je het gevaar dat je veel te veel gaat betalen voor het huis en dit is natuurlijk niet de bedoeling wanneer je een huis wilt gaan kopen.

Nadelen van een huis kopen met een makelaar

Wanneer je een huis koopt met een makelaar kunnen er uiteraard ook nadelen aan zitten. Met een makelaar zijn deze nadelen enorm beperkt, maar het is toch mogelijk om deze in acht te nemen. Wat je moet weten is dat een makelaar een commissie pakt op de deal. Het kan voorkomen dat je dit wellicht iets te duur vindt, maar een topmakelaar, zoals Kettner heeft altijd aantrekkelijke tarieven hiervoor.