Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Ambachtelijk timmerwerk van timmerman Den Bosch

timmerman Den Bosch

Ben je op zoek naar een timmerbedrijf met veel ervaring en kwaliteit die scherpe prijzen aanbiedt? Dan ben je bij timmerman Den Bosch op het juiste adres. Hier wordt alles wat je wilt, gemaakt van hout. Van voordeuren tot erkers, zij hebben het! Wat ook zeker belangrijk is, is dat ze produceren volgens de laatste veiligheidsnormen. Dus je bent niet alleen maar verzekert van goede kwaliteit, maar er wordt ook zekerheid gegeven aan de veiligheid.

De voordeur

Het eerste wat mensen zien, wanneer ze bij je op bezoek komen, is de voordeur. Dit laat de voorkant van je huis zien en is eigenlijk een soort visitekaartje van de bewoner. Net als de buitendeur, moet de voordeur voldoen aan de volgende eisen: geluidswering, warmte-isolatie en veiligheid. Timmerman Den Bosch denkt met je mee en produceert de voordeur die past bij je woning. Hoe het van buiten eruit ziet, is belangrijk. Hierbij heb je ook weer keuze uit verschillende kleuren, maten en afwerkingen.

timmerman Den Bosch

Waarom kiezen voor een schuifpui?

Met schuifpuien maak je een gemakkelijke tussenstap  tussen binnen en buiten, zo wordt je tuin gezien als een verlengstuk van je woning. Ook zorgt het voor een natuurlijke licht in je woning. Bij een voldoende gevelhoogte, kunnen de deuren uitgerust worden met bovenlichten. Het is daarom ook handig om een glas-in-loodpatroon aan te brengen. De loodlijsten vormen een rechthoekig raamwerk met daarin wat vensterglas. Timmerman Den Bosch helpt graag mee met het denkproces. Schuifpuien zijn te gebruiken voor voor- en achterdeuren, maar het wordt ook gebruikt voor balkons.