Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Wat zal ik graag een Quooker kraan krijgen

Quooker kraan

Een Quooker kraan, staat bovenaan mijn verlanglijstje. Dat lijkt mij echt geweldig als je even snel een kopje thee wilt zetten. Je draait de knop om en meteen komt er kokend water uit de kraan. Natuurlijk is deze niet alleen voor een kopje thee bedoeld, maar het heeft zoveel mogelijkheden, dat ik deze ook beslist wilt hebben. 

Nu is het dan zo dat wij een andere keuken aan het uitzoeken waren. Eindelijk de kans om mijn wens in vervulling te laten gaan. Voordat het zo ver was, moesten wij wel de verschillen van deze kranen weten en daarom zijn wij naar Cliemex  gegaan.  Quooker kraan

Mijn wens is uitgekomen, ik heb een Quooker kraan!

Eindelijk is mijn lang verwachte wens dan eindelijk uitgekomen, ook ik heb een Quooker kraan gekregen.  Ik moet echt zeggen dat dit echt een enorme luxe is. Nu kan ik bijzonder snel thee zetten, pasta of iets anders koken, echt geweldig! de waterkoker hebben wij inmiddels al weggedaan, want die is nu niet meer nodig. Voordeel is dat de buitenkant van deze waterkraan niet warm wordt, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je hieraan kan verbranden. Wil jij hier meer over weten, neem da contact op met Cliemex.