Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Wekker slechthorende maakt u wakker!

Heeft u moeite met horen en is het daarom ook erg vervelend om een normale wekker te zetten aangezien u deze niet of nauwelijks hoort? Dan is een wekker slechthorende misschien iets voor u. worldwide Vision heeft een breed assortiment aan aangepaste wekkers met een trilfunctie. Door middel van de trilkussen wordt u middels vibratie gewekt.

Welke wekker slechthorende heeft u nodig? Volstaat een wekker met een hard geluidssignaal of heeft u een wekker nodig met flits- of trilontvanger nodig? De deskundige medewerkers van Worldwide Vision geven u graag advies over welke wekker het beste bij u past. U kunt altijd contact opnemen en zij zullen met u kijken welke wekker het meest geschikt voor u is. Worldwide Vision heeft veel verschillende soorten wekkers voor slechthorende op de markt. U kunt bijvoorbeeld kiezen om gewekt te worden met licht, geluid en/of trilling. Zo heeft Worldwide Vision de trilkussen. Deze legt u onder het kussen en door de trilling van dit alarm zult u wakker worden.

Worldwide Vision heeft niet alleen wekkers voor slechthorenden of slechtzienden in het assortiment. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Van alarmklokken, leeslinialen tot mobiele telefoons voor senioren. Deze hulpmiddelen maken het dagelijks leven een stuk makkelijker.

Heeft u een hulpmiddel nodig in het dagelijkse leven? Kijk dan op https://www.worldwidevision.nl.

U kunt bij Worldwide Vision terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een:

  • Auditieve beperking
  • Visuele beperking
  • Leesbeperking
  • Senioren