Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Warmtepomp aanschaffen

Warmtepomp

Tegenwoordig is het makkelijk om een warmtepomp aan te schaffen. Via Warmtepompinfo.nl is het mogelijk om hierover de juiste informatie te krijgen. Niet voor alle woningen en bedrijven is deze manier van verwarmen geschikt. Het is daarom raadzaam om voor deze aanschaf een check te gaan doen. Alleen zo kan je erachter komen dat jouw woning wel geschikt hiervoor is. Heb jij bijvoorbeeld een oude woning, dan is het net zoals water naar de zee brengen. Het is dan ook niet geschikt om hier een flinke som geld voor te betalen, terwijl de woning zelf niet goed geïsoleerd is.

Warmtepomp

Een goede warmtepomp kopen

Op de site van Warmtepompinfo.nl kan je veel informatie krijgen. Zodra je deze website hebt bezocht weet je dat je hier een brochure kan downloaden. Hierin staat veel praktische informatie en nog veel meer. Tevens kan jij je hierbij inschrijven om de mail te ontvangen over speciale acties, diensten en producten.

ENGIE Energie is het bedrijf die deze website heeft opgericht. Zij hebben inmiddels al veel installaties geplaatst en willen in de toekomst zeker nog veel meer pompen plaatsen. Een pomp aanschaffen is een flinke investering. Het is daarom fijn om te weten dat er subsidie mogelijkheden zijn. Over de mogelijkheden of je hier wel of geen gebruik van kan maken, lees je ook op deze site. Zeker de moeite waard om hier na te kijken wanneer je van plan bent om tot deze aanschaf over te gaan.