Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Waar kun je het beste taxus baccata kopen?

De taxus baccata is een ideale plant als jij graag een groenblijvende haag in jouw tuin wilt gaan maken. Of als je op zoek bent naar een vrijstaande plant die zijn groene kleur het hele jaar door behoudt. Deze soort is heel geschikt voor het Nederlandse klimaat en is dan ook erg populair. De taxus baccata heeft veel goede eigenschappen en is in principe een sterke plant. Mits je deze op de juiste plek koopt. Wil jij deze taxussoort aan gaan schaffen, waar kun je dit dan het beste doen?

Koop taxus baccata bij kweker

Veel mensen zijn geneigd om voor al hun planten naar een tuincentrum te gaan. Hier vind je inderdaad een divers aanbod, maar zij zijn zeker niet altijd de beste keus. Niet alleen taxussoorten, maar ook diverse andere planten, kun je vaak beter rechtstreeks bij de kweker kopen. In het geval van de taxus baccata doe je er goed aan om je aankoop te doen via Taxusbestellen.nl, de verkoopsite van Kwekerij Top & Top. Wat voor voordelen levert dit jou nu op? Koop je rechtstreeks bij deze kweker, dan profiteer je van:

  • sterkere planten, doordat ze gekeurd worden door Nak Tuinbouw
  • drie maanden garantie op je aankoop
  • lagere prijzen
  • versere planten

Deze kweker laat alle planten ieder jaar door Nak Tuinbouw keuren en alleen gezonde exemplaren worden verkocht. Koop je hier een taxus baccata, dan kun je er daardoor zeker van zijn dat je een gezonde plant krijgt. Daardoor durven zij het ook aan om jou drie maanden garantie op je aankopen te geven, ze weten zelf zeker dat de kwaliteit goed is. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan met jouw gekochte taxus baccata, dan kun je dus gebruik maken van de garantie!

Lagere prijs voor versere plant

Je krijgt dus zeker een gezonde plant, tegelijkertijd ligt de prijs die je betaalt lager dan wanneer je bij het tuincentrum een taxus baccata zou gaan kopen. Dit komt doordat de tussenhandelaren er tussenuit gehaald is en dat levert jou dus financieel voordeel op! Ook weet je zeker dat je een verse plant krijgt. Koop je bij een tuincentrum, dan zijn de planten al een tijdje geleden uit de grond gehaald. Ze staan dan soms tijden in het tuincentrum te wachten tot ze eindelijk door een klant gekocht worden. Koop je bij Kwekerij Top & Top, dan worden de planten pas uit de grond gehaald op het moment dat jij een bestelling plaatst. Ook daardoor zijn ze erg sterk en zullen ze al snel aanslaan na het planten in jouw tuin. Wil je een taxus baccata kopen, dan is het dus aan te raden om dit te doen via Taxusbestellen.nl! Met deze plant haal je veel kleur in je tuin, door de mooie donkergroene naalden en de rode besjes die hier aan komen. Door de compacte vorm is de plant heel geschikt om een haag mee te maken, hij biedt voldoende privacy. Bovendien maakt het deze taxussoort eigenlijk niet uit waar hij geplant wordt, in de volle zon, de schaduw of de halfschaduw. Al met al maak je dus eigenlijk altijd een goede keus als je een taxus baccata koopt via Taxusbestellen.nl!

Lees meer…