Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Verhoog het sfeerniveau met plissé gordijnen

Er mist iets in je interieur, maar je kan er niet precies de vinger opleggen. Interieurspecialisten weten dat je met lichtinval de sfeer binnen een bepaalde kamer zowel positief als negatief kunt beïnvloeden. Raamdecoratie die bijvoorbeeld teveel natuurlijk licht buitensluit geeft een kamer een donkere, niet gezellige uitstraling. En dat wil je natuurlijk niet hebben. En dus is het belangrijk om het juiste type gordijnen te kiezen. De laatste jaren zijn plissé gordijnen een stuk populairder geworden. Veel mensen verwelkomen dit type raamdecoratie in hun woning om zich zo te beschermen tegen blikken van buitenaf, maar toch natuurlijk licht binnen te laten. Zo heb je het beste van beide werelden en je zult zien dat het sfeerniveau in je woning gelijk toeneemt.

Geschikt voor ieder type raam

Twijfel je of je raampartij wel geschikt is voor plissé gordijnen? Geen zorgen, dit type raamdecoratie is namelijk zo veelzijdig dat het vrijwel op ieder raam geplaatst kan worden. Of het nu een dakraam, kiepraam, een riant rechtraam of een kunststofraam betreft, op ieder soort kan deze raamdecoratie aan worden gebracht. Mocht je toch twijfelen of mocht je benieuwd zijn wat de mogelijkheden zijn, neem dan vooral contact op via Cirluna.nl en we denken maar al te graag met je mee. Je zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Hoogwaardige raamdecoratie voor een fijne prijs

De medewerkers van Cirluna adviseren je bijvoorbeeld maar al te graag over het type systeem dat het beste bij jouw behoeftes en wensen past. Is een standaard systeem, waarbij je het gordijn enkel in een uit kunt vouwen, voldoende? Of past het flexibele top down bottom up plissegordijnen systeem, waarbij de plissé stof ook losgemaakt kan worden vanaf de bovenkant waardoor het gordijn overal op het raam kan worden gestationeerd, toch wat beter bij jou? We helpen je maar al te graag bij deze keuze.