Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Sfeerverlichting

Goede sfeerverlichting is erg belangrijk in een interieur, zowel praktisch gezien als om sfeer te brengen in je woning, kantoor, bedrijf of welk interieur dan ook. Waarom zou je dan niet kiezen voor LED verlichting? Dit is zuinig en duurzaam. Tegenwoordig is het aanbod heel divers en de kwaliteit heel hoog.

De lampjesfabriek

In Maassluis begon in 2014 een jong, innovatief bedrijf met het verkopen van zelfgemaakte lampen. Om hun actieradius te vergroten is er inmiddels een webshop www.delampjesfabriek.nl. Dit biedt het gemak van online winkelen vanuit je luie stoel. De lampjesfabriek biedt een uitgebreid assortiment aan voor een scherpe prijs. Daarnaast helpen zij je graag met een vrijblijvend advies.

Het assortiment LED sfeerverlichting

Bij De Lampjesfabriek kan je terecht voor uiteenlopende soorten LED verlichting, in allerlei vormen en kleuren. Hieronder het ruime assortiment:

  • Luminex LED filament lampen
  • Luminix XXL Lampen
  • Luminix color lampen
  • Hanglampensets
  • Fittingen
  • Keramiek
  • snoeren.

Zo wordt het niet moeilijk om Iedere ruimte zijn eigen sfeer te geven. Heb je behoefte aan inspiratie, lees dan bijvoorbeeld een blog om je wat meer te verdiepen in een bepaald onderwerp of bekijk het assortiment op hun site De lampjesfabriek.

Het gemak van online shoppen

De website is overzichtelijk samengesteld. Bekijk het enorme aanbod en maak eenvoudig je keuze. Voor een vrijblijvend advies bel je met 085-1302268. Zo kom je er altijd uit. Boven de € 75,00 is de verzending gratis. Bij lagere bedragen betaal je binnen Nederland € 4,95 en naar België € 9,00 aan verzendkosten. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over de betaalwijze, je bestelling, veelgestelde vragen, garantie, voorwaarden…enzoverder.