Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

SB bouten

Kies de juiste SB bouten online

Als bepaalde dingen wilt bevestigen is het zaak dat je daar het juiste materiaal bij uitkiest. Zo kun je ook SB bouten gebruiken. Deze bouten kun je kopen in bijvoorbeeld de bouwmarkt maar ook online vind je een uitgebreid aanbod.

Kenmerken van de SB bouten

Bij BevestigingsExpert.nl kun je kiezen uit diverse SB bouten. SB staat voor Structural Bolt. Deze bouten hebben een kop met zes kanten. Bij deze bouten loopt de draad door tot onder de kop. De bouten worden gebruikt om onderdelen te bevestigen en met elkaar te verbinden. De bouten worden toegepast om stalen onderdelen aan elkaar te maken.

Afmetingen van de SB bouten

De bouten zelf hebben een gecertificeerde code zodat je weet dat het de juiste zijn en geschikt zijn voor het maken van de constructie die jij op het oog hebt. De bouten worden gemaakt van staal en komen voor in twee verschillende afwerkingen. Zo kunnen ze verzinkt of thermisch verzinkt zijn. De SB bouten zijn te koop in verschillende diameters en lengtes. De diameters lopen uiteen van 12 tot 25 millimeter en de lengte kan variëren tussen de 25 en 260 millimeter.

Vaak snelle levering mogelijk

Als je bouten voor 16:00 bestelt worden deze nog dezelfde dag verzonden zodat je ze snel in huis hebt om te klussen. Bij iedere bout staat aangegeven wat de levertijd is. Mocht een bepaalde soort niet op voorraad zijn dan kan de levering wat langer duren. De bouten worden geleverd in doosjes en hoeveel erin zitten hangt af van welke bouten je kiest.