Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Pocketvering matras ligt perfect

Perfect Matras

Pocketvering matras ondersteunt het lichaam op de juiste manier. Hiermee kun jij een stuk sneller en beter je nachtrust hervatten. Een goede nachtrust is onwijs van belang om overdag actief bezig te zijn. Door op tijd je bed in te duiken, zul je merken dat slaap een van de belangrijkste taken zijn die je moet volbrengen. Doe je dit niet, dan ben je overdag vermoeid en dit gaat ten kosten van jezelf. Hierdoor raad ik je aan om jezelf goed te verdiepen in het aanschaffen van een matras.

Pocketvering matras

Goed in bed liggen

Wat veel mensen niet in de gaten hebben is dat het correct in bed liggen van belang is. Opgekropt als een baby gaan slapen is natuurlijk niet bevorderlijk voor het lichaam en met name je rug. Je dient er wel comfortabel bij te liggen om je nachtrust zo goed mogelijk te pakken. Zelf heb ik het ook niet in de gaten als ik in slaap wil vallen. Echter werd ik steeds midden in de nacht wakker met pijn in mijn rug. Daar baalde ik enorm van!

Een Pocketvering matras besteld

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om de klachten te laten verdwijnen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Perfectmatras.nl. Op deze website zag ik al meteen dat ik al die tijd op een verkeerde matras lag. Het matras die ik had was al aan de oude kant en zodoende lag het niet meer goed. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op deze website een nieuwe bestelling te gaan plaatsen. In een mum van tijd werd mijn bestelling bezorgd en hoefde ik hem alleen nog maar uit te testen.Nachtrust

De Pocketvering matras ligt wonderbaarlijk een stuk zachter en toch ook weer steviger. De eerste nacht ben ik niet wakker geworden en in de ochtend had ik geen last meer van mijn rug.