Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Oude tegels? Verouderde tegels kopen bij Tegelmegashop.nl

Oude tegels

Zoekt u unieke tegels voor uw interieur? Heeft u al eens aan antieke, oude tegels gedacht? Oude tegels betekent niet dat u zeer oude tegels koopt. Oude tegels hebben een verouderde look waardoor er een uniek, antiek karakter ontstaat. Een deel van het assortiment van Tegelmegashop.nl bestaat uit oude tegels. Zo bieden wij voorbeeld een keramisch parket met een sloophoutlook aan en enkele verouderder natuursteen. Bij oude tegels wordt als legmethode vaak gekozen voor een romaans verband of een vloer in de stijl van een dambord.

Oude tegels

Oude tegels kopen op Tegelmegashop.nl

Wilt u Oude tegels? Verouderde tegels kopen bij Tegelmegashop.nl kan op twee verschillende manieren. De snelste manier is om dit te doen via onze webshop. Hier vindt u ons gehele assortiment producten voorzien van belangrijke informatie en passende productfoto’s waardoor u een goed beeld krijgt van de antieke, oude tegel. Bereken voordat u start met bestellen het benodigde aantal m2. Deze voegt u toe aan uw winkelwagen, waarna u de stappen kunt vervolgen. U vult wat gegevens in en u kiest een verzendmethode. U heeft de keuze uit afhalen en bezorgen. U ontvangt van ns uiteraard een bevestiging van uw bestelling. De tweede manier om oude tegels te kopen is in onze showroom. Tijdens een bezoek in Roermond kunt u de tegels bekijken en direct overgaan tot aankoop. Onze medewerkers helpen u hier graag bij.

Aanbod tegels Tegelmegashop.nl

Naast oude tegels kunt u bij Tegelmegashop.nl nog voor veel meer soorten tegels terecht. Wij hebben onder andere vloertegels, wandtegels en terrastegels in ons assortiment. Deze hebben wij in vele materialen, kleuren en afmetingen. Zo bieden wij onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, Portugese tegels en mozaïek tegels aan. De tegels zijn voor diverse toepassingen bruikbaar, zoals de woonkamer, badkamer en keuken. Bij ons vindt u altijd een geschikte tegel.