Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Opzoek naar duurzame schoenen die fijn lopen en bij het interieur passen?

witte instappers in woonkamer met laminaat vloer

Je kent het vast wel, je hebt je schoenen aangetrokken en moet vervolgens nog bukken om je veters te strikken of om je klittenband vast te doen. Wat zou het dan heerlijk zijn als dat niet meer hoeft, omdat je schoenen geen veters meer hebben. In dat geval moet je eens lezen over instappers voor dames. Deze instappers voor dames hebben namelijk geen veters, je trekt ze aan en kunt gelijk beginnen met je ochtendwandeling. Dat klinkt toch als muziek in de oren. Om meer te weten te komen over deze instappers is het raadzaam om verder te lezen in dit artikel. In dit artikel vertellen we je namelijk wat je kunt verwachten van deze instappers en in welke leuke kleuren ze allemaal beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor witte instappers van ZOO Footwear. Voor meer informatie lees je verder in de volgende alinea.

Vertel me meer over deze witte instappers van ZOO Footwear

Welkom in het tweede stuk van dit artikel, waar we jou meer vertellen over deze instappers. De aanschaf van deze instappers gaat jou zeker niet teleurstellen, er zijn namelijk verschillende redenen waarom deze instappers jou juist plezier doen. Laten we beginnen met het feit dat jij nooit meer natte voeten zult krijgen, als je met deze instappers voor dames gaat wandelen. Tijdens de productie van deze instappers wordt namelijk een membraan gebruikt dat ervoor zorgt dat jij geen natte voeten meer krijgt. Wandelen op natte voeten zorgt ervoor dat jouw lichaam sneller afkoelt, daarnaast vergroot het de kans op blaren. Dit komt omdat er meer frictie ontstaat tussen jouw sok en de schoen. Hier hoef je je dus geen zorgen meer over te maken. Naast dat jij nooit meer natte voeten krijgt, gaan jouw witte instappers van ZOO Footwear ook nog eens erg lang mee. Ze zijn namelijk gemaakt van leer van hoge kwaliteit. Tegenwoordig worden veel schoenen gemaakt met kunstleer, dat qua uiterlijk bijna niet is te onderscheiden van echt leer. Het verschil zit hem in de kwaliteit van het materiaal. Echt leer gaat namelijk vele malen langer mee dan kunstleer. Zo hoef jij niet om de haverklap een nieuw paar instappers aan te schaffen. Het derde voordeel bij de aanschaf van deze instappers voor dames is dat ze in veel kleuren te krijgen zijn. Zoek jij een kleur die past bij het seizoen, of ben jij juist opzoek naar een kleur die je gewoon mooi vindt, geen probleem. ZOO Footwear heeft het allemaal. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • White
  • Evening blue
  • Coffee brown
  • Khaki
  • Lime

Benieuwd waar je deze witte instappers van ZOO Footwear kunt krijgen, lees dan verder in de volgende alinea.

Vertel me waar ik ze kan kopen!

Na het lezen van dit artikel heb je misschien nog wat vragen, of ben je al helemaal klaar om jouw paar aan te schaffen. Voor beide toepassingen kun je terecht op de website: www.zooadventure.nl. Op deze website kun jij al je vragen stellen over de producten, en kun je uiteraard meteen aan de slag met de aankoop. Kun je niet langer wachten, ga naar de website en kijk eens rond!