Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Nieuwe palmboom kopen

Wij gaan een palmboom kopen! Iets wat wij al een lange tijd willen realiseren. Helaas hadden wij tot op heden geen geschikte tuincentrum gevonden hiervoor. Al meerdere malen was ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit verkoopt. Helaas zonder resultaat heb ik mijn laptop maar weer dicht gedaan.

Onze verbouwing

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verbouwen van onze woning. Op zolder zijn wij begonnen om uiteindelijk te eindigen in de achtertuin. Een leuk project om aan te pakken en uiteraard vergt het wel veel tijd en moeite. Onze fulltime baan gaat uiteraard gewoon door.

Tussendoor online shoppen

Aangezien wij alles op tijd klaar willen hebben voordat de zomer in volle bloei is, is het voor ons aanpoten. Mijn vrouw heeft ervoor gekozen om in de tussentijd alvast op het internet te zoeken naar nieuwe meubels. Ikzelf ben in de tussentijd al begonnen met de slaapkamers zodat zij na het shoppen de muren kan gaan verven. Zo lopen wij kamer voor kamer af om uiteindelijk de beneden verdieping aan te gaan pakken.

Gisteravond was zij nog even aan het zoeken naar een nieuwe bed voor ons op de slaapkamer. Vervolgens kwam zij rennend met laptop en al naar boven toe! Zij had namelijk een webshop gevonden waar je een palmboom kopen kan! Ook in de kosten viel het enorm mee. Ik heb haar hierin vrij gelaten zodat zij dit zelf kan bestellen. Zij moet natuurlijk wel in de gaten houden dat de benedenverdieping nog gerenoveerd moet worden.