Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Met groene aanbesteding altijd resultaat

Een groenproject bedenken en uitwerken zijn expertises waar niet iedereen evenveel verstand heeft. Je kunt een mooi idee hebben, maar de uitwerking ervan kan problemen met zich meebrengen. Daarom kun je het beste BTL Advies inschakelen voor een groene aanbesteding. BTL Advies zorgt er namelijk voor dat jouw groenproject tot in de puntjes uitgewerkt wordt en een succes wordt. 

Vakkundige realisatie van jouw groenproject  

Bij een groenproject hoort de juiste voorbereiding. Door groene aanbesteding zorg je ervoor dat professionals jouw project technisch en vakkundig realiseren, zonder dat jij de uitvoering op je hoeft te nemen. Er wordt namelijk een uitvoeringsplan opgesteld dat qua vormgeving en technische uitwerking altijd een goed eindresultaat oplevert. Bij jouw groene aanbesteding wordt daarom altijd rekening gehouden aan de waarde die het groen toevoegt aan de omgeving. 

Groene aanbesteding brengt alles in kaart  

Als opdrachtgever wil je altijd dat alles soepel verloopt en het gehele proces van begin tot eind goed uitgedacht is. Daarom moeten alle voor- en nadelen van het idee en de verschillende werkwijzen in kaart worden gebracht om tot een goed advies te komen. De ontwerpvisie wordt op deze manier vertaald naar een groene aanbesteding. Hierbij worden ook alle risico’s beheerst en doorgestuurd op de planning en het budget. 

Met alles rekening wordt gehouden 

 Doordat je wellicht niet alle expertises in huis hebt, is het goed om een vakman in te schakelen. Door iemand met ervaring in dienst te nemen bij jouw groene aanbesteding wordt gezorgd voor een praktisch uitvoerbaar plan, wordt begeleiding geboden in de vorm van toezicht en is er niet alleen realisatie maar ook nazorg. Er wordt namelijk ook nagedacht over de plaatsing van het groen. Wanneer het groen namelijk op de juiste plaats geplaatst wordt, zal het altijd goed aanslaan en is het toekomstbestendig.