Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Makelaar in Deventer vinden

Makelaar Deventer

Makelaar Deventer

Op zoek naar een woning of juist een woning verkopen, schakel dan de makelaar in Deventer in. De medewerkers van Adfinis helpen jou graag om een andere woning te vinden. Het is mogelijk om elke dag op het internet te gaan kijken om te zien of er een mooi huis tussen staat. Vaak zijn deze wel te vinden, maar wanneer ik hier meer informatie over wil hebben is het huis al verkocht. Dit is mij al een paar keer overkomen en daar ben ik best wel teleurgesteld over. Vooral omdat de laatste woning een prachtig huis was en ik mijzelf daar al zag wonen.

Samen met de makelaar in Deventer op zoek naar een woning

Omdat het mijzelf niet lukt om in deze omgeving een mooie en betaalbare woning te vinden, ben ik naar Adfinis gegaan. Hier zal mijn slagingskans een stuk hoger zijn. Omdat zij gebruik maken van het juiste netwerk is een ander huis vinden een stuk makkelijker.

Samen met deze makelaar ben ik rond de tafel gaan zitten. Hier heb ik mijn wensen kenbaar kunnen maken en ook het budget wat ik hiervoor wil gaan besteden. Het eerste gesprek wat ik hier had was geheel vrijblijvend en kosteloos. Op deze manier kreeg ik wel een inzicht wat de prijzen momenteel op de huizenmarkt zijn.

Makelaar Deventer
Makelaar Deventer

Aanmelden bij de HuizenAlert

Het is ook mogelijk om je aan te melden bij bovenstaande app. Elke dag krijg je via Messenger een aanbod. Dit aanbod is maximaal twee keer per dag. Je kan dan zelf bepalen of je op een woning gaat reageren of niet.

Mijn voorkeur is toch via Adfinis gegaan. Vooral om dat ik al zoveel keer mijn neus had gestoten, omdat een huis al was verkocht. Daarom heb ik mij ingeschreven bij dit bedrijf. Zij weten als geen ander waar in Deventer momenteel huizen te koop staan. Ook is het mogelijk om een aanbieding te krijgen van een woning die nog niet in de verkoop staat. Door middel van het netwerk waar deze makelaar gebruik van maakt, zijn zij als eerst erop de hoogte waar een huis vrij komt.

Mijn eerste bezichtiging

Nadat ik een goed gesprek had gehad om duidelijk te maken waarna ik op zoek was, kreeg ik al vrij snel een telefoontje. Er komt een mooie woning vrij, die precies aan mijn wensen voldoet. Samen met deze makelaar ben ik naar deze woning gegaan. Voordeel is dat deze medewerker beschikken over een bouwkundige kennis en dat kan zeker van toepassing zijn wanneer er gebreken aan een woning zijn.