Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Kies voor een lichtkoepel

Als je een plat dak hebt in je huis kun je dit ten volle benutten om daglicht binnen te laten met behulp van een lichtkoepels. Kijk voordat je overgaat tot aanschaf van een koepel eerst eens goed rond op internet wat er allemaal te koop is en wat je graag wilt hebben.
Verschillende koepels

Als je kijkt op de site van lichtkoepels.nl zie je dat het aanbod zeer groot is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een vierkante of ronde koepel maar ook een rechthoekig model behoort tot de mogelijkheden. De prijzen van de koepels lopen sterk uiteen maar dit is niet alleen afhankelijk van de grootte. Ook het gebruikte materiaal is zeker van invloed op de prijs. Een koepel die je open kunt zetten als het lekker weer is zal ook weer duurder zijn.
Wat is er allemaal mogelijk?

Als je op de site kijkt kun je eerst een keuze maken uit een bepaald model. Vervolgens kijk je wat voor maat je nodig hebt. Om dit te bepalen is er een meethulp op de site beschikbaar. Kies daarna voor de juiste vorm en het materiaal dat je wilt. Om een koepel te installeren heb je ook bevestigingsmateriaal nodig maar er zijn ook hulpmiddelen beschikbaar zoals bijvoorbeeld een bedienstok wanneer je voor een koepel kiest die open kan. Je hebt ook koepels die elektrisch bediend kunnen worden. Heb je gekozen wat je wilt hebben maar weet je niet zeker of het mogelijk is? dan kun je ook contact opnemen met het bedrijf voor advies en tips.