Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Je huis verkopen? Dan moet u bij makelaar Elst zijn!

Wat doet makelaar Elst voor u?

Makelaar Heezen & Jansen verzorgt de verkoop of aankoop van uw huis van begin tot eind! Van taxatie tot afhandeling van verkoop. Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarbij we al uw wensen op een rijtje zetten en we afspraken maken over het verloop van de verkoop. We stellen samen een prijs vast en maken we een plan van aanpak. Mocht u nog speciale wensen hebben bij de aan/verkoop dan horen wij dit graag van u en zullen wij hier uiteraard rekening mee houden! Verder geven wij ook advies over prijs en wensen mocht u hier interesse in hebben.

Mijn eigen ervaring met makelaar Elst

Ik heb inmiddels 3 huizen verkocht via Heezen & Jansen, de service van het bedrijf is altijd goed en het klantencontact is uitstekend. Als er nieuwe ontwikkelingen waren met betrekking tot de verkoop van mijn huis werd ik hier altijd direct van op de hoogte gesteld en werd er met mij overlegd hoe ik dit het beste kon aanpakken en wat de meest logische stap zal zijn. Ik ben inmiddels al vele jaren een tevreden klant en hoop dat ik ook nog vele jaren een tevreden klant van de makelaar Elst zal blijven! Ik zal dus zeker aanraden om contact op te nemen en een oriëntatiegesprek aan te gaan over de mogelijkheden en eens te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Ik zelf zal in ieder geval de komende jaren nog veel plezier willen beleven van de fijne samenwerking tussen mijn bedrijf en Makelaar Elst.