Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Hollandwarmte.nl is er voor iedereen

Hollandwarmte.nl

Hollandwarmte.nl

Een werknemer van mij vertelde mij laatst over hollandwarmte.nl en ik ben daar dan ook direct een kijkje gaan nemen. Het is namelijk zo dat wij hier op kantoor al een langere tijd problemen hadden met de verwarming. Hij leek aan te springen op hele vreemde tijdstippen en dat maakte het werken er niet comfortabeler op. Degene waar wij een contract hadden lopen, wilden ons er verder niet meer mee helpen. Dat heeft voor heel wat frustratie gekost, want ik heb heel veel met hen gebeld om toch te proberen het op te lossen. Helaas ging dat hem gewoon niet meer worden. hollandwarmte.nlDat is ook de reden dat ik op een gegeven moment heb besloten dat het tijd was om over te stappen. De timing van deze jongeman had dan ook niet beter kunnen zijn. Toen ik zag was zij mij allemaal te bieden hadden, werd ik al direct enthousiast.

Hollandwarmte.nl voor een goede temperatuur

Wel heb ik nog contact opgenomen met iemand die werkzaam is bij hollandwarmte.nl. Ik had namelijk nog een aantal vragen over hun service en wilde zeker weten dat ik niet weer dezelfde fout zou begaan. Gelukkig kan ik inmiddels met zekerheid zeggen dat dit niet zo is. Ik kan hier altijd terecht als ik een probleem heb, zelfs in het weekend of om 3 uur in de nacht. Iedereen van deze organisatie is ongelofelijk aardig en klantvriendelijk. Dat draagt er ook aan bij dat ik dit al aan meerdere vrienden met een eigen bedrijf heb aangeraden. Ook voor particulieren hebben zij ongelofelijk veel goeds te bieden. Thuis ben ik momenteel ook net overgestapt nadat mijn vorige overeenkomst was afgelopen. Het is ook heel erg handig dat zij op hun website een kieswijzer hebben staan voor een cv ketel. Daardoor weet jij op een snelle manier wat jij nodig hebt.